Ευκαιρία καριέρας

Success winner womanΑπευθύνομαι σε όσους με ξέρουν και σε όσους δεν με γνωρίζουν σήμερα, δεν εξαιρώ κανέναν. Άνθρωποι, συνεργάτες μέσα στους οποίους ανήκω και εγώ. Γνωρίζουμε ότι όλους, μας έχει αγγίξει η λεγόμενη κρίση.
Όμως όσοι έχουν ασχοληθεί με το δικτυακό μάρκετινγκ θα γνωρίζουν ότι είναι το μόνο επάγγελμα όπου έχει ανάπτυξη σε εποχές κρίσεις. Όπως τότε που άρχισε να εφαρμόζετε στην Αμερική πριν από πολλά χρονιά με μεγάλη επιτυχία.
Άρα αυτό που είναι κορυφαίο για μένα είναι ότι χωρίς να υπάρχουν λειτουργικά έξοδα, κεφάλαια, πτυχία, δεσμεύσεις, ωράρια, αφεντικά, δικλείδες ασφαλείας κ.α. πολλά είναι ότι πράγματι σε σχέση με το business plan της ΤΕΟΡΟΣ Yves Rocher μπορεί να επιλέξει αν θα ακολουθήσει να ενταχθεί και να καταταχθεί εκεί που ο καθένας, θέλει,το εισόδημα του.
Εταιρία χωρίς "if" (χωρίς προϋποθέσεις).
Το μόνο που θέλουμε από εσάς που θα μας δείτε, είναι να μας γνωρίσετε δια ζωσης.
Και να μας επιλέξετε η να μας απορρίψετε, αφού μας συγκρίνετέ με τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα.
Προκαλώ συνεργάτες από άλλες εταιρίες κατευθυνόμενης πώλησης που ένιωσαν απογοήτευση, δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους να δοκιμάσουν μαζί μας εντελώς ελεύθερα.
Γι αυτό αφήστε μας τα στοιχειά σας, στην φόρμα επικοινωνίας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, το συντομότερο δυνατόν με περισσότερες πληροφορίες.

Θέλετε να γίνεται μέλος; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Δεν έχετε καμιά υποχρέωση παρά μόνο να λαμβάνετε το 50% έκπτωση των προϊόντων της εταιρίας και δωρεάν ενημέρωσης προϊόντων.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.