Βιογραφικό

Λίγα λόγια για μένα

DSC_5267-300
Γεννήθηκα στα Πετράλωνα της Αρχαίας Ολυμπίας το 1959, σε ένα ημιορεινό χωριό που είναι πολύ όμορφο και το αγαπώ πάρα πολύ.
Οι συνθήκες εκεί ήταν για τους γονείς μου, ως αγρότες, πολύ δύσκολες και αποφάσισαν να ακολουθήσουν την εσωτερική μετανάστευση το 1967 με σκοπό το καλύτερο μέλλον των παιδιών τους.
Ως απόφοιτη λυκείου ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα σε μια εταιρία γραφικών τεχνών ενώ παράλληλα φοιτούσα σε σχολή λογιστικής.
Αργότερα απασχολούμενη σαν ιδιωτικός υπάλληλος στα φροντιστήρια Όμηρος και σε συνεταιρισμό τροφίμων ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης.
Στα 24 μου χρόνια παντρεύτηκα με τον Παναγιώτη Λιουδάκη, ξεκινώντας την δική μας επιχείρηση.
Αφού έκανα την οικογενεια μου, γρήγορα κατάλαβα ότι μου αρέσει το επιχειρείν.
Όμως επειδή ήθελα να κάνω παιδιά, ήθελα και να μπορώ να αφιερώσω τον σωστό χρόνο σε αυτά και έτσι έκανα την επιλογή να ψάξω να βρω την ΤΕΟΡΟΣ YVES ROCHER την οποία γνώριζα σαν πελάτισσα.
Ωστόσο είχα κάνει τις 2 μας κόρες, Μαριάνθη και Σοφία, και ξεκίνησα να εκπαιδεύομαι και να δραστηριοποιούμαι full time στην Yves Rocher.
Αυτό μου έδωσε την δυνατότητα να μεγαλώσω τα παιδιά μου και παράλληλα να δημιουργώ την δική μου ατομική και στην συνέχεια οικογενειακή επιχείρηση.
Η επιτυχία ήρθε από την πρώτη στιγμή γιατί δούλεψα σκληρά με πίστη και αφοσίωση, αποκλειστικά στο δικτυακό μάρκετινγκ το οποίο θεωρό ότι ειναι και το δυνατό μου σημείο στο οποίο στήριξα καταρχήν τις ανάγκες μου και μετέπειτα τις φιλοδοξίες μου, και μπόρεσα επιτυγχάνοντας τους εκάστοτε στόχους μου να μπορώ να φανώ χρήσιμη και αποτελεσματική στην οικογενεια μου.
Για μένα αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο.
Όμως το κομμάτι της αισθητικής μου έδωσε άμεσα χρήματα για να μπορέσω να αναπτύξω την επιχείρηση μου από την οποία μπορέσαμε μαζί με τον σύζυγο μου, Παναγιώτη Λιουδάκη, να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και παράλληλα να εκπληρώσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και σπουδές.diplwma
Κατάφερα από την έναρξη της συνεργασίας μου με την ΤΕΟΡΟΣ YVES ROCHER να βρίσκομαι στην ανώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας, της, Golden Manager, και να παραμείνω εκεί μέχρι και σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, των στελεχών μου και την στήριξη της οικογενείας μου, τους οποίους ιδιαίτερα ευχαριστώ, στον προσωπικό και ευρύτερο τομέα ανά την Ελλάδα, πράγμα που δείχνει το πείσμα μου να συνεχίσω να αναδεικνύω καινούριους manager στην αγορά, γιατί τώρα δεν ειναι πλέον ανάγκη επιβίωσης ειναι ανάγκη να μεταδώσω την συμπυκνωμένη μου εμπειρία σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν μαζί μας να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση η αλλιώς να ζήσουν την ζωή που ονειρεύτηκαν. Εμείς απλώς θα δείξουμε τον τρόπο.
Την συνταγή της επιτυχίας εμείς την γνωρίζουμε, ελάτε με τα θέλω σας και μαζί θα βρούμε αυτό που ο καθένας σας ονειρεύεται.
Με εκτιμηση
- Λαμπροπούλου Ευγενία -

Θα χαρώ να σας καλωσορίσω στο γραφείο μου το οποίο βρίσκεται στην οδό Αναξαγόρα 24, στους Αγίους Αναργύρους.

Η ομάδα μας