Η Εταιρία

Η εταιρία ΤΕΟΡΟΣ με την οποία συνεργάζομαι 27 συναπτά έτη full time είναι η εταιρία που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα τα Γαλλικά φυτικά προϊόντα ομορφιάς Yves Rocher και ανήκει στον όμιλο Β.Ν. Θεοχαράκης.
Είναι μια μεγάλη οικονομική δύναμη στον ελληνικό χώρο και αυτό πιστοποιεί πως η εταιρία ΤΕΟΡΟΣ Yves Rocher είναι ποιοτική και δυνατή.
Στην Ελλάδα μέτρα 33 χρόνια συνεχούς δραστηριότητας, θεωρείται η πρώτη ελληνική εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης, μετά ακολούθησαν και άλλες πολυεθνικές.
Τα κεντρικά γραφεία εδρεύουν στο Κολωνάκι σε ιδιόκτητο χώρο,οι κεντρικές αποθήκες βρίσκονται στον Πειραιά επίσης σε ιδιόκτητο χώρο και το υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.
Το προφίλ της εταιρίας είναι άνθρωποκεντρικό.
Η γενική διεύθυνση ανήκει στον κ. Βασίλη Πανόπουλο, η θέση του οικονομικού διευθυντή στον κ. Γεώργιο Βιδάλη και ο Διευθυντής πωλήσεων Ελλάδος είναι ο κ. Χρήστος Γιαταγανας, ο οποίος είναι υπεύθυνος στην ανάλυση και εκπαίδευση του MLM της εταιρίας, με τους οποίους έχω άψογη συνεργασία και είναι οι trainers της εταιρίας.
Η εκπαιδευμένη αισθητικός της εταιρίας Αντιγόνη Καπετανου είναι εκεί για να εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα προϊόντα.
Μέσα στην ελληνική εταιρία που ακούει στον όνομα ΤΕΟΡΟΣ Yves Rocher εμπεριέχεται και η δική μου οικογενειακή επιχείρηση που ακούει στο όνομα Ευγενία Λαμπροπουλου Λιουδακη, καθώς και πολλών άλλων ελληνικών οικογενειών.